Logo van party spel Game for Fame

HET HILARISCHE

PARTY BORDSPEL

Klik hier om Game for Fame bij bol.com te kopen

HOME

HET SPEL

INFO

INSTRUCTIE-VIDEO

CONTACT

EN

NL

MONEY MAKER KAARTEN

Game For Fame is het bestseller party spel uit Engeland en de VS dat iedereen de kans geeft om het tot superster te schoppen door middel van hilarische en originele opdrachten. Geen lastige spelregels, je bent binnen een paar minuten al aan het spelen!

 

Tijdens Game For Fame, gebruik je de opdrachtkaarten/audities om in teams het bord rond te racen. Krijg je het voor elkaar om de tongbrekers zonder struikelen uit je mond te krijgen? Kun je Sinterklaasliedjes gorgelen? Binnen secondes een overtuigende kruising tussen een pinguïn en een varken uitbeelden?

 

Onder druk van de zandloper zijn deze en vele andere grappige opdrachten minder makkelijk dan ze in eerste instantie lijken waardoor het één van de meest originele gezelschapsspellen is.

 

Bovendien kunnen de roddelpers en de paparazzi je het leven aardig zuur maken. Een verrader in je team of een slechte recensie kan je reis naar super celebritie status flink in de weg zitten.

 

ONTWIKKELD DOOR

Game for Fame partyspel doos

Joseph Pitcher is op dit moment resident director voor de West End musical Matilda. Hiervoor werkte hij voor de Royal Shakespeare Company en The National Theatre. Hij runt daarnaast de website TextileArt.org ter promotie van textiel artiesten.

 

David McGranaghan is een acteur en entrepreneur. Hij heeft één van de hoofdrollen vertolkt in de West End productie van Jersey Boys en Chariots of Fire en heeft tevens bij de Royal Shakespeare Company gespeeld. Daarnaast heeft hij zijn eigen comedy sketch show for Quipster (AOL) genaamd DaveMcG.tv

DE NEDERLANDSE VERSIE

Ronald Beentjes (Julian Miller) is een acteur en regisseur. Hij was onlangs te zien in de rol van Nicola in de speelfilm SPY met Melissa McCarthy en Silent Witness (BBC). Zijn korte film Tail's End die hij schreef en regisseerde was genomineerd voor een Italian Movie Award in 2014. Hij werkt samen Dave McGranaghan aan DaveMcGTV en een nieuw bordspel voor 2016.

Wie is de superster en wie de derderangs artiest?