Logo van party spel Game for Fame

HET HILARISCHE

PARTY BORDSPEL

Klik hier om Game for Fame bij bol.com te kopen

HOME

HET SPEL

INFO

INSTRUCTIE-VIDEO

CONTACT

EN

NL

TERMS AND CONDITIONS

Disclaimer voor www.gameforfame.nl, Beentjes Bordspellen B.V. (Kamer van Koophandel: kvk), verleent u hierbij toegang tot www.gameforfame.nl en publiceert hier ter informatie teksten, afbeeldingen en andere materialen.

 

Beentjes Bordspellen B.V. behoudt zich daarbij het recht voor op elk moment de inhoud aan te passen of onderdelen te verwijderen zonder daarover aan u mededeling te hoeven doen.

 

De informatie op www.gameforfame.nl is bedoeld als vrijblijvend en niet als een concreet aanbod om een overeenkomst te sluiten. Overeenkomsten worden alleen gesloten door aanvaarding van een als zodanig aangeduide offerte van Beentjes Bordspellen

 

B.V..Beperkte aansprakelijkheid

 

Beentjes Bordspellen B.V. spant zich in om de inhoud van www.gameforfame.nl zo vaak mogelijk te actualiseren en/of aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat inhoud onvolledig en/of onjuist is.

 

De op www.gameforfame.nl aangeboden materialen worden aangeboden zonder enige vorm van garantie of aanspraak op juistheid. Deze materialen kunnen op elk moment wijzigen zonder voorafgaande mededeling van Beentjes Bordspellen B.V..

 

In het bijzonder zijn alle prijzen op www.gameforfame.nl onder voorbehoud van type- en programmeerfouten. Voor de gevolgen van dergelijke fouten wordt geen aansprakelijkheid aanvaard. Geen overeenkomst komt tot stand op basis van dergelijke fouten.

 

Voor op www.gameforfame.nl opgenomen hyperlinks naar websites of diensten van derden kan Beentjes Bordspellen B.V. nimmer aansprakelijkheid aanvaarden.

 

Auteursrechten

 

Alle rechten van intellectuele eigendom betreffende deze materialen liggen bij Beentjes Bordspellen B.V. en haar licentiegevers.

 

Kopiƫren, verspreiden en elk ander gebruik van deze materialen is niet toegestaan zonder schriftelijke toestemming van Beentjes Bordspellen B.V., behoudens en slechts voor zover anders bepaald in regelingen van dwingend recht (zoals citaatrecht), tenzij bij specifieke materialen anders aangegeven is.

 

Overig

 

Deze disclaimer kan van tijd tot tijd wijzigen. Deze disclaimer is overigens via de ICTRecht-disclaimergenerator (http://ictrecht.nl/disclaimergenerator/) gegenereerd

Wie is de superster en wie de derderangs artiest?